A szemem körül nemrég (éve, pár éve) bebarnult, alul, fölül, mitől lehet? Mivel lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
egy egészségügyben dolgozó azt mondta, lehet az erős fizikai és lelki fájdalomtól... nos, fizikaiban nem, de a masikban szenvedek, midnig jön egy újabb csalodás, hol ezen, hol azon a területen... életmódot váltostassak? volt már valakinek ilyen? hogy lehet a csunya, barna színt a szem körül eltüntetni?2010. febr. 13. 14:57
1/3 anonim válasza:
sztem valami anyagcsere-zavar, vagy a májaddal lehet valami.. Orvosnál már voltál vele? Én 1 hét után is elmennék, nemhogy több év.
2/3 A kérdező kommentje:
konkrétan a szememmel milyen orvoshoz lehet menni? mert ezzel a szemorvos nem fog foglalkozni, az fix. bőrgyógyász szintúgy. általános orvos is csak talalgat, ahogy az, akit megkérdeztem erről.
2010. febr. 14. 00:42
3/3 anonim válasza:
Belgyógyász (háziorvos) tudna segíteni. Lehet valamely betegség, de akár "csak" nyomelemhiány tünete is. Mindenképpen menj el a háziorvosodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!