Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Farokcsont fájdalom lehet a...

Farokcsont fájdalom lehet a terhesség korai jele?

Figyelt kérdés
Pár napja erősen érzem a farokcsontom. Emellett fehér, szagtalan folyásom is van.
2015. febr. 25. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
jaj, az biztosan nem. Nem ütötted meg valamikor pl. jégen seggre eséssel lehet ilyet- az frontoknál mindig jelezni fog...
2015. febr. 25. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Perszeeeeeeeeeeeeeeeee

Hány éves vagy?

2015. febr. 25. 13:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn sokat utaztam, ültem. (Színházban voltunk, Bp-re utaztunk fel) legalább 10 órát ültem egyhuzamban. Erre is gondoltam, hogy okozhatott bajt...
2015. febr. 25. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszadó: 27 éves
2015. febr. 25. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:

4-es:

Ferfiak nem eshetnek teherbe.

2015. febr. 25. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát emberek folyik itt az intelligencia, így merjen szegény ördög egy normális kérdést feltenni. Szégyen.
2015. febr. 25. 13:38
 7/7 luciferko ***** válasza:

Tudod a "sok ülés" kifejezés relatív. Innen távolról felelőtlenség lenne gyógyítgatni. Még is ott kezdeném, mindenkinek illene megismernie SAJÁT MAGÁT AZ E M B E R T, hogy miként is működünk.

Alapműködésünk mind a 7 milliárdunknál azonos. A születésünkkor kapott ajándékot, az életet miként rontjuk el, ez mindenkinek egyénre szabott. Minden esetre meg kell tanulnunk (kellene?), hogy egészségi állapotunk nem csak az ételeink-italaink minőségétől, mennyiségétől függ, hanem a HASZNOSÍTÁSUK a meghatározó. A kialakult problémák megszüntetését nem az én javaslatom, vagy orvosi támogatás eredményezi, hanem:

A SEJTJEID MAGJÁBAN MEGLÉVŐ "DNS" (dezoxi ribo nukllein sav) UTASÍTÁSÁNAK MEGFELELŐEN AZ ÖSSZES SEJTED VÉGZI!!

Ehhez pedig "szemléletváltás" elengedhetetlen.

A mozgás (séta, futás, torna stb.)az energiák mozgatásával elvégzi a dolgát.

Ha javasolhatom, menj fel a GOOGLE-ra, majd üsd be a

"""MERIDIÁN TORNA 3 1 2"""-t a keresőbe és az ott kapott felvilágosítást fogadd meg, mert a "kormányzó meridiánod" funkciójával valószínű segítséget kapsz.

SAJÁT MAGADTÓL!!!!!!

Ezt már másnak írtam, de rád is vonatkozhat.

Remélem segít!

Jobbuást. És próbáld megtanulni a meridián tornát, ezt már sokan tapasztaljuk, jómagam is 80 évesen

2015. szept. 1. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!