Minden nő használ intim kis betétet? Nem menzire gondolok.

Én sem érzem jól magam, ha nincs bent a tisztasági betét. Valahogy tisztábbnak érzem magam tőle:)
21

jelenleg használok, mivel szőrtelenítem magam.
azt vettem ugyanis észre, hogy ha szőrösen hagyom magam, tudom igénytelen, de akkor nem lesz váladékos a bugyim. gondolom azért, mert a szőrzet felfogja. gusztustalan, de így van.
azt is kitapasztaltam már régóta, hogy ha szőrtelenítek, akkor viszont a váladék elszínezi a bugyit úgy, hogy ki sem jön belőle a folt. tehát már csak ezért is kell a tisztasági betét, legalábbis nálam, nehogy tönkremenjenek a bugyik. persze nem mindig egyforma ez a váladékozás, van mikor szinte nincs is, de inkább nem kockáztatok.
aztán régebben, mikor néha volt vizeletcsepegésem pl. tüsszentésnél, akkor is jó szolgálatot tett, hogy felfogta. azóta már helyrehoztam intimtornával, így ez a veszély nem fenyeget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!