Szerintetek baj van?
A kerdesem a kovetkezo. 2 napja fajnak a melleim. Olyan erzekenyek, hogy a melltarto is zavarja oket. Mara mar kicsit jobb. Foleg oldalt, es a melbimboim korul. 15 éves vagyok, az is lehet, hogy csak nőnek?
Reggel szedulessel ebredt. Ma voltam orvosnal, rengeteg influenzas beteg ult bent.
Egy oraja korulbelul faj a gyomrom is. Menstruációérzetem is van, es nagyon sok feherfolyasom volt egeszen tegnapig. Tegnap ota konkretan semmi. Az ovulaciom kb 2-3 napja volt. A ciklusom fele utan tartok.
A szüleim is influenzások, gyakran fáj a fejük, így mostanában nekem is.
Illetve, egy hete fel voltam fázva, nagyon fájtak a petefészkeim, az egész alhasam és óránként jártam a mosdóba.
6 hete teszteltem egy negatívat, 4 hete megint egy negatívat. Azóta mindig ovszerrel vedekeztunk, es egyik sem szakadt ki.
On szerint mit tegyek? Lehet, hogy a teszt nem mutatta ki a a 4 es 6 hetes terhessseget?
Mikor a terhesség kilakulhatott, akkor még szűz voltam, és a barátom ujjazott /lehet, hogy került előváladék a kezére./
Azóta viszont mindig óvszerrel védekezünk.
...Fáj a mellem,valami nem stimmel
a karom fáj,mintha fűrész vágná el
víz csöpög rólam,szívem mint egy ló vágtat
lehet hogy lenyeltem egy méh kaptárat,MERT
ez egy tüzes szív...
Chowder XD
A második válaszolónak köszönöm szépen a választ :-)
Az első szeretkezéstől fogva óvszert használunk, lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam.
Nőgyógyásznál 1 hónapja voltam. (Az első teszt csinálása után.) Aztmondta, ha az első teszt negatív lett (a lehetséges foganás után 1 héttel) akkor aggodalomra semmi ok.
A teszt már kimutatta volna.
De a 15 évesen nemi életet élés nagyon nincs rendben.
Fejletlen vagy még, és ehhez jön a hormon, aztán mi lesz 15 év múlva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!