Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen a PCO?

Milyen a PCO?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 22:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Milyen jelei vannak,mennyi idős korba jöhet elő,ha ciszta nincs akkor is lehet valaki pco-s.Bocsi a sok kérdésért.Tudatlan vagyok-e téren.
2010. febr. 12. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Google a barátod, de láss csodát, a nőgyógyászod is képes válaszolni...
2010. febr. 12. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. febr. 12. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Te meg minek írsz ide. Ennyire unatkozol?

Google neked is a barátod, keress valami olyan oldalt magadnak, ahol elszórakozhatsz.

2010. febr. 12. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
mármint a 22:09-es
2010. febr. 12. 22:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. febr. 12. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
De lehet hogy személyes tapasztalatok is vannak?
2010. febr. 12. 22:24
 8/8 anonim válasza:

A PCO ciszták nélkül nem hiszem hogy kialakulna, hiszen az is a neve, hogy policisztás ovárium szindróma (tehát a petefészekben a petesejtek betokosodnak és cisztává alakulnak).

Nekem is ez a betegségem, heves görcsökkel, elhúzódó vérzéssel és számos más, hormonális problémával jár (hajhullás, az áll kiszőrösödése, mitesszerek). Úgy tudom nem életkortól függ, de köze van az elhízáshoz. Remélem hasznos volt!

2010. ápr. 9. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!