Megint ciszta? Nagyobbak lettek?
Figyelt kérdés
Kb 1eve be kerultem korházba vakbel gyanuval..es mint ki derült cisztáim vannak mindd ket petefeszkemben..es az egyikben nagyobb..majd nőgyogyászhoz mentem (magánhoz) aki nem talta ezt annyira veszesnek ezert mondta hogy szedjek fogamzás gátlot es ez el fog mullni. na most 2napja iszonyatosan gorcsol a hasam..menstruácioig pedig meg van 2.het. ma fel kelltem alig tudtam ki egyenesedni es elegge fáj. ez megint ciszta lehet? es azota is szedem a fogamzásgátlot..deciora 3mg/0.022015. febr. 20. 17:06
1/2 anonim válasza:
Menj vissza a nőgyógyászhoz, nem biztos hogy jó neked a felírt gyógyszer, ha ennyire rosszul vagy, talán ki kellett volna venni azokat a cisztákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!