Ez ciszta vagy vetélés lehetett?
Biztos, hogy nem peteérés volt, a kilökődő petesejt kb. akkora, mintha a ceruza hegyével rajzolnál egy pöttyöt. Ez meg szerintem nagyobb volt, legalábbis én biztos nem vettem volna észre egy ceruzapöttynyi kis valamit :D
Mekkora volt ez a cucc? Lehetett ciszta, csak nekem fura, hogy akkor méhen belül volt. Jó, olvastam már, hogy ilyen is létezik. Ha ciszta és vér volt benne, akkor az endometrióma (nekem is olyanok voltak, csak méhen kívül).
De azért érdemes lenne erről egy orvost is megkérdezni, mert így csak találgatunk.
Tudom, undorítóan hangzik, de le kellett volna fényképezni, és akkor az orvosnak meg lehetett volna mutatni.
Uccsó, peteéréskor nem távozik a petesejt... ha erre gondoltál... akkor még csak megérett, nem lökődik ki.
A peteérésnek folyás és vérzés is lehet a jele, általában a kettő együtt jelentkezik. A folyás fehér és túrószerű is lehet. Az egészet komplett PMS-re emlékeztető tünetek kísérhetik, pl változatos fájdalmak, levertség, fáradékonyság, stb.
Ez bizony nagyonis peteérésnek hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!