Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez ciszta vagy vetélés lehetett?

Ez ciszta vagy vetélés lehetett?

Figyelt kérdés
Mikor legutóbb elmentem vécére,azt figyeltem meg hogy ilyen alvadt vér fehér valamivel körülvéve folyt ki belőlem.Mint a tojásnál a sárgájának is van az fehér ahhoz hasonló...pár órája barnás folyásom is volt eddig.Viszont az előző napokban jobb oldalt fájt a hasam,és eléggé fáradt voltam/vagyok.A menstruációnak nincs itt az ideje,de a naptár szerint ma van peteérésem.Ez akkor most mi lehetett? ://
2015. febr. 11. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ez a peteérésed volt.
2015. febr. 11. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
peteérés szerintem is
2015. febr. 11. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

Biztos, hogy nem peteérés volt, a kilökődő petesejt kb. akkora, mintha a ceruza hegyével rajzolnál egy pöttyöt. Ez meg szerintem nagyobb volt, legalábbis én biztos nem vettem volna észre egy ceruzapöttynyi kis valamit :D

Mekkora volt ez a cucc? Lehetett ciszta, csak nekem fura, hogy akkor méhen belül volt. Jó, olvastam már, hogy ilyen is létezik. Ha ciszta és vér volt benne, akkor az endometrióma (nekem is olyanok voltak, csak méhen kívül).

De azért érdemes lenne erről egy orvost is megkérdezni, mert így csak találgatunk.

Tudom, undorítóan hangzik, de le kellett volna fényképezni, és akkor az orvosnak meg lehetett volna mutatni.

2015. febr. 11. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Ilyen 1-1,5centi lehetett.Gondolkodtam is hogy lefotózom,de nem tartottam valami szimpatikus ötletnek.
2015. febr. 11. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Uccsó, peteéréskor nem távozik a petesejt... ha erre gondoltál... akkor még csak megérett, nem lökődik ki.

A peteérésnek folyás és vérzés is lehet a jele, általában a kettő együtt jelentkezik. A folyás fehér és túrószerű is lehet. Az egészet komplett PMS-re emlékeztető tünetek kísérhetik, pl változatos fájdalmak, levertség, fáradékonyság, stb.

Ez bizony nagyonis peteérésnek hangzik.

2015. febr. 11. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Bocsi, félreértelmeztem. Valahogy arra gondoltam, amikor már elhal a petesejt. Elnézést :@
2015. febr. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!