Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati radikális műtét...

Nőgyógyászati radikális műtét vár rám. Valaki fel tudna világosítani, hogy mivel jár ez?

Figyelt kérdés
Kettő darab férfiökölnyi daganatom van. Még nem tudni, hogy jóindulatú-e vagy rossz.

2015. febr. 19. 19:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Természetesen nem is a műtét miatt idegeskedem, hanem ha esetleg rosszindulatú, az utána következő kezelésektől félek. De reméljük a legjobbakat. Bízom benne, hogy arra nem kerül sor.
2015. febr. 27. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon drukkolok ! !!! Mikor lesz meg az eredmény ? Majd írd meg mi volt !
2015. febr. 27. 13:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Szia 9-es vagyok. Ma voltam szövettanért, jóindulatú volt.
2015. febr. 27. 16:23
 14/24 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a jó eredményednek és köszönöm, hogy drukkoltok nekem. Természetesen tájékoztatlak majd benneteket a fejleményekről, de még mindig csak a nagy semmi. Már eltelt két hét, és nincs meg a tumormarker eredménye. Talán szerdán.
2015. febr. 28. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Èrdekes,mert ált ilyen esetekben 1-2 nap alatt megvan az eredmény.Nekem se akarták megmondani,csak ha megyek vissza kontrollra,de erősködtem,es mondta a nő,hogy hivjam fel másnap.drukkolok Neked!
2015. márc. 1. 14:52
 16/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Három hét után végre megszületett a tumormarker eredmény. Az enyém 195 lett, nullától 35-ig jó. Úgyhogy alaposan emelkedett a tumorszint, de azt mondta az orvos, hogy látott ő már ettől sokkal rosszabbat is. Ez a vizsgálat kimondottan a petefészekre irányult (CA 125). Voltam tegnap mellkas röntgenen, kedden megyek CT-re, hétfőn délután pedig találkozom Szegeden dr Tarnai Lászlóval, aki műteni fog. Itt olvashattok róla:

[link]

Egyből hozzá irányítottak, másik orvos szóba sem jöhet.

2015. márc. 7. 10:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Sajnos a CT eredmény is rosszindulatúságra utal, na meg áttétekre a környező nyirokcsomókban. Nem tudom miért, de én ezt valahogy nem akarom elhinni. Április 2-án műtenek Kecskeméten, majd akkor minden kiderül. Szorítsatok! Köszi!
2015. márc. 20. 14:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Nagyon fogok szorítani. Akkor ez a daganat a petefészeknél van? Akkor ez nem mióma, mint az enyém volt?
2015. márc. 20. 20:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Az egyik a petefészkemen van, a másik a méhem mögött. Nem tudom, mi a nyavalya lehet az :)
2015. márc. 21. 22:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok én is ! Minden jót neked ! Aztán majd adj hírt magadról !!!
2015. márc. 22. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!