Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány napos a ciklusod? Ha...

Hány napos a ciklusod? Ha késett mi miatt késett neked?

Figyelt kérdés
hány naponta jön meg a menszeszed?általánosságban 21-nek mondják de nekem havonta jön csak meg.Neked? Ha késett akkor valószínű hogy.....miért?és akkor hány napra rá jött meg?
2010. febr. 12. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

28 naponta, de én fogamzásgátlót szedek. így meg nem késik sohasem.

amikor nem szedtem akkor 28 és 35 nap között voltak a ciklusaim.

ne aggódj már h nem napra pontos, hevés az olyan nő, akinek napra pontosan jön meg.

a 21 nap pedig nem igaz. az átlag az a 28 napos ciklus, de a 35 napos is bőven jó.

2010. febr. 12. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem most kezdett el normálisan beállni a ciklusom általában 36 naposra. Mostmár nem késik, korábban volt olyan, hogy egy hetet is késett, vagy volt, hogy stressz miatt hamarabb jött meg.
2010. febr. 12. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:
28-de gyógyszert szedek én is,így sosem késik.
2010. febr. 12. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem volt olyan időszak, hogy 40 napra jött meg... több hónapon keresztül is.
2010. febr. 12. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Most 28 a gyógyszer miatt. Előtte 40 napra jöttek meg, mindig pontos volt. Volt egyszer, hogy 2 hónapig nem jött meg fogyás miatt, ezért is kaptam a tabit.
2010. febr. 12. 13:16
 6/12 A kérdező kommentje:
fuu lányok köszi a gyors választ,most megnyugtattatok:) jan 6.-án jött meg utoljára voltam együtt a barátommal de elméletileg nem lenne esély, hogy terhes vagyok mégis idegesít és foglalkoztat ,hogy nem jött még meg:s Bár most már mindenféleképpen meg kell h jöjjön pár napon belül,ha nem,akkor csinálok majd tesztet.
2010. febr. 12. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:
igen nekem is még úgy januárban voltak ilyen fogyókúrás dolgaim attól is lehet...bár amúgy is egy hónapra jött meg de régen kevesebb volt és az is olyan soknak tűnt.
2010. febr. 12. 13:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit több mint 30 napos a ciklusom. Néha késik egy kicsit, de igazából nem nagyon figyelem, mert jelenleg nincs kapcsolatom. Életemben egyszer késett, na akkor terhes voltam :) Az eredménye egy két éves nagyfiú :D
2010. febr. 12. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem az elsö alkalomtól kezdve (11 évesen) az utolsóig (48 évesen) mindig 25-26 napra jött meg, kivéve három alkalmat - a három terhesség volt az oka.
2010. febr. 12. 13:34
 10/12 A kérdező kommentje:
én kérdeztem.....köszi a választ
2010. febr. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!