Visszatartották a citológiai leletemet, ez mit jelenthet? Volt valakinek? Baj lett vagy más probléma?
Figyelt kérdés
Csak találgatok, mert a jövő hét még nagyon messze van. Az asszisztensnő sem tudta a választ, csak annyit mondott, hogy akik utánam jöttek, azoké már kész, ilyen esetben az orvos még ott tartja további vizsgálat céljából. Rettentő ideges vagyok, mert 3 gyerkőcöm van, a két kicsi még elég kicsi, volt már egyszer P3-as leletem, aminek egy szörnyű méhszájplasztika lett az eredménye, és édesapámat is pár hónapja vesztettem el rákban. Viszont a vérképem is tegnap lett kész, tökéletes lelet lett. Ha bármit tudtok írni, nagyon megköszönném!2015. febr. 19. 10:08
11/15 anonim válasza:
Tök jól értenek az ijesztgetéshez...elöször csak belátható környezetbe tör be,majd onnan ad áttétet. Sztem a dokik mániája,h aggódjuk magunkat halálra...
12/15 A kérdező kommentje:
Persze, nagyon bízom benne, hogy még nem késő, pont időben :) 9 éve volt már egy P3, az is konizációval járt, elég kemény volt a műtét, de pont időben :( ez a lelet állítólag rosszabb, mint az volt, de nagyon optimista vagyok! :)
2015. márc. 3. 17:50
13/15 anonim válasza:
Hajrá!!! Szurkolok,aztán majd mindenképpen írj,h mi volt :)
14/15 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a műtéten :) azóta már a szövettan is megjött, rákos sejteket ugyan nem találtak, de az eredményem CIN III H-SIL, ezért méheltávolításra van szükségem, mert nem tudta az orvos a méhszájnál eltávolítani az összes hámrészt, ahol a súlyos fokú hámdysplasia elkezdődött, mivel nekem már korábban is volt egy konizációm, ezért a méhszáj eleve rövidebb már :( Köszönöm a szurkolást!
2015. márc. 27. 14:39
15/15 anonim válasza:
Szia, ha még olvasod
Hogy vagy azóta ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!