Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség help! Lany kérdés...

Segítség help! Lany kérdés lent👇👇👇👇👇👇Va alki volt mar ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
13eves lany vagyok es állandóan valami fehér gennyes cucc jön ki onnan alulról es tok büdös es ez jelent valamit?a menstruaciom meg nem jött meg:/??es valaki volt mar ilyen helyzetben es kinek szólt?mert Anyumnak nem merek szólni mert kikotyogja mindenkinek meg minden..

2014. aug. 6. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Azonnal orvos
2014. aug. 6. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Anyukádnak szólj, ő biztosan tud segíteni. (Utána pedig beszéljétek meg, hogy kotyogja ki) ;)
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Nyomás az orvoshoz, ez ugyanis fertőzés! Orvosi ellátást igényel. Ha ellátatlanul marad, az súlyos következményekkel járhat, hosszú távon tartós gyulladásokat, vagy akár meddőséget is okozhat.

Ne próbálkozz a házilagos gyógyításával, hiszen nem lehetsz biztos a kórokozóban.

Kénytelen leszel elmondani anyukádnak vagy más megbízható felnőttnek, kísérjen el a nőgyógyászhoz.

4/7 anonim ***** válasza:
21%

Igen. Azt jelenti, hogy vmilyen bakteriális/gombás fertőzéed van, menj dokihoz.

Ha anyukád ilyen, akkor menj barátnővel, rokonnal.

2014. aug. 6. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a gyanúm, hogy ez csak fehérfolyás. Annak is van egy minimális, enyhe illata. Csak akinek még nem volt más, az ezt is büdösnek érezheti...

Beszélgess el szépen anyukáddal.

2014. aug. 6. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

Ez a tök büdös szerintem nem enyhe illatra utal.

Másrészt normál esetben az áttetsző, nem pedig "fehér gennyes". Szerintem sajna sokkal valószínűbb valami fertőzés.

2014. aug. 6. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Ilyen valami fehér de néha átlátszó is..nagyon bátor kell legyek h elmondjam anyámnak mert utalom anyámat.ez most nem olyan tini dolog hogy jajj nem kaptam meg egy cipőt vagy bla bla..anyának semmit nem mondok el beszélnem kell vele..de inkabb csak fehér folyása lehet szerintem mert baratnomnek is ilyen es megbeszélte anyukájaval mert neki tenyleg jofej anyukája van..köszönöm hogy segitettek!nagyon jól esett!
2014. aug. 7. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!