Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt rajtam kívül olyan nő...

Van itt rajtam kívül olyan nő aki már elmúlt 18 és a mellmérete az A kosarat is legfeljebb súrolja?

Figyelt kérdés
Én most leszek 20 éves és például kínaiban 70A-s melltartókból a szivacsos az, ami jól áll, meg talán ez a méret általában, de ami nem szivacsos attól még kisebbnek látom a mellem így nem is veszem meg. Kb. 158cm magas és 50-52kg vagyok tehát nem is csontsovány, de mellre csak akkor hízom ha már a hasamra és a combomra is. Titeket a mindennapokban nem szokott hátráltatni? Nem szoktak cikizni/kevésbé nőként tekinteni rátok? (Nem tudtam hova írjam és remélem itt megkímélnek a 'fúú csak nagy mell a jó" típusú férfiak pl. )
2015. febr. 17. 22:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Óvatosan megjegyezném hogy nem vagyok idióta, tanulmányaimat is nagyon jó eredményekkel végzem illetve nem hiszem hogy a tömeghez tartoznék gondolkozásban. Az, hogy nem néznek nőnek az nálam 3 okból tevődik össze: 1. magasságom 2. arcom (kislányos és sminket se nagyon használok) illetve a 3. a mellem. Ettől függetlenül én magam igenis nőiesnek érzem.
2015. febr. 17. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

"illetve nem hiszem hogy a tömeghez tartoznék gondolkozásban"

Istenem.... mindenki ooooolyan egyedi (akar lenni) manapság, hogy már kb. azzal lehet kitűnni, ha te olyan akarsz lenni, mint mindenki más. Na jó, még csak 19 vagy, majd kinövöd ezt a "én más vagyok én jobb vagyok én kitűnök, én egyedi vagyok" stb. korszakodat...

Amúgy sok nő van így, nekem van ismerősöm, aki zoknit rak a melltartójába (halál komoly, huszonöt éves ráadásul!) Ez van. Én is ugyanekkora vagyok, mint te (magasság-súly) és nekem meg D kosaras mellem van... Én meg néha kisebet szeretnék és hátráltat, mert nehezen kapok ruhát, amibe belefér a mellem, de máshol meg nem nagy, mert úgy tűnik minden márka azt hiszi, hogy XS méretű nőknek nem lehet nagy(obbacska) melle.. Ez van, a szomszéd fűje mindig zöldebb, sok férfi kifejezetten a kicsi melleket szereti, mert az olyan ártatlan, meg fiatalos meg stb..

2015. febr. 18. 03:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Van itt...

35 vagyok és hasonló "adottságokkal". Hidd el, ettől még lehet élni. Nő vagyok, feleség vagyok, 2 gyerekes anya vagyok (mindkét gyerekemet szoptattam), szóval mindazt elértem amit egy D-s mellű nő.

Ha nagyon zavar, ott a plasztika lehetősége. Bár mérlegelned kell hogy megéri-e.

2015. febr. 18. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Kevés pasi de azért van aki a kis mellet szereti, ha nagyon zavar és elmúltál 20 éves csináltasd meg. 24 éves korodig még nőhet is, bár sokat nem fog. Ha egyébként szép az arcod és vékony a derekad lesz esélyed. Van barátod egyébként?
2015. febr. 18. 16:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Először is a 3-asnak üzenem hogy nem tartom magam se különlegesnek, se tökéletesnek, sőt. Csak azért mondom hogy más vagyok mint az átlag, mert számomra nem a bulizás az első, nagyon ritkán iszom és akkor se sokat és nem költöm felelőtlenül anyuci/apuci pénzét. De azt hiszem nem is kell magyarázkodnom.

Köszönöm a válaszokat!

Igen, van barátom aki elfogad olyannak, amilyen vagyok és így nem is fontolgatom azt, hogy megműttetem magam, de azért sokszor elkeserít ha például nem találok magamra melltartót/felsőt illetve ha strandon kell mutatkozni. De szerencsésnek érzem magam hogy ő van nekem.

2015. febr. 18. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
5-össel ne foglalkozz. Szánalom. Előbb megpróbálja elhitetni veled, hogy nem vagy jó nő, és alig tetszik valakinek, meg változtatnod kéne rajta, majd megkérdezi van a pasid. Mert ő biztosan szívesen lenne, ha nincs, és ilyen módszerrel dolgozik: Leépíti az önbizalmadat, hogy ő is megfeleljen neked, mert ő maga amúgy nem egy nagy szám és máshogy nincs eséje..
2015. febr. 18. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
esélye*
2015. febr. 18. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:

"Először is a 3-asnak üzenem hogy nem tartom magam se különlegesnek, se tökéletesnek, sőt. Csak azért mondom hogy más vagyok mint az átlag, mert számomra nem a bulizás az első, nagyon ritkán iszom és akkor se sokat és nem költöm felelőtlenül anyuci/apuci pénzét. De azt hiszem nem is kell magyarázkodnom."

Tudod hány ilyen van? Szerintem inkább az az érdekes, aki annak az ellenkezőjét csinálja, amit leírtál. Nem is tudom én kettővel találkoztam talán életemben....

2015. febr. 18. 18:11
 9/9 anonim válasza:

26 vagyok, tokeletesen ugyanazok a mereteim magassagban, kiloban, mellben, mint neked!

Mikor fiatal tini voltam, valahogy ereztem, hogy nekem ennyi jutott, de mindenki mondta, hogy ne aggodjak, 18 eves koromra ugyis megno. Alig vartam, aztan megse nott meg :D

Aztan mondtak, hogy 21 eves koromig meg barmi lehet! Valtozas semmi!

Aztan majd ha terhes leszek! Valtozas tovabbra is semmi!

Aztan majd ha szoptatok! Az eredmenyt szerintem kitalalod, nagy budos semmi :D

Gyanitom, hogy ez mar igy is marad... :D de legalabb a szoptatas utan nekem nem eteszkedett meg, bar ugyanolyan pici, de szep feszes es a bimbom se olyan, amivel be lehetne fogni a bartok radiot! :)

Egyebkent ezt a hihetetlen meretet 11 evesen ertem el, akkor egy ropke ideig meno voltam a korosztalyomban :D

De van elet kis mellel is, en teljesen elfogadtam, van egy masok szerint is jokepu, izmos (edz), magas ferjem, es egy gyonyoru kisfiam :)

Ugyhogy egy percig se zavarjon szerintem teged se :)

2015. febr. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!