Lányok! Szerintetek mivel enyhíthetném a párom menstruációs fájdalmait?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék segíteni mert ha megjön neki akkor nagyon erős görcsei vannak és nagyon szenved szegény :( nektek mi segített a barátotoktól?2015. febr. 16. 09:08
11/13 anonim válasza:
Talpmasszázs, akupunktúrás pontok vannak görcsoldásra. A Ligetszépe olajat napi 2x1 mokkáskanállal kellene szednie a barátnődnek egész hónapban.
12/13 A kérdező kommentje:
Ezt az olajat meddig kellene szednie?
2015. febr. 16. 17:11
13/13 anonim válasza:
Ha nagyritkán elkezdek kissé görcsölni, akkor mindig csiklómmal masztizok. Egyszer egy fiúismerősöm dobta fel a témát, akkor kiröhögtem, de mikor kipróbáltam, nagyot csodálkoztam. Nem érdekel, ha lepontoztok, de már évek óta nem szedek gyógyszert a fájdalmaimra emiatt. Amikor orgazmusom van, akkor érzem, hogy a hüvelyem össze-összehúzódik, ezzel valahogy enyhít a simaizomgörcsökön, nem is tudom hogy, aztán amikor másodjára vagy harmadjára is megteszem, teljesen elmúlik.
Gondoljatok, amit akartok, nekem bevált, egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!