Lányok! Szerintetek mivel enyhíthetném a párom menstruációs fájdalmait?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék segíteni mert ha megjön neki akkor nagyon erős görcsei vannak és nagyon szenved szegény :( nektek mi segített a barátotoktól?2015. febr. 16. 09:08
1/13 anonim válasza:
A barátomtól semmi sem segít és mástól sem. A gyógyszerek azok, amik segítenek. No-spa + Algopyrin a tuti kombó nekem.
2/13 anonim válasza:
Nekem a derekam fáj mindig olyankor így a masszírozás segít.
De ha annyira görcsöl vegyen egy meleg zuhanyt, feküdjön le, és vegyen be egy szem nospát.
3/13 anonim válasza:
Aranyos vagy, de sajnos nem nagyon tudsz mit tenni. Ha valakinek fáj, azon max. gyógyszer segít.
4/13 anonim válasza:
lehet, hogy le leszek pontozva, de nem érdekel
este egy kis pálinka csodákra képes
5/13 anonim válasza:
Én szeretem, ha kiskifli-nagykifliben összebújunk, és csak fogja a hasamat. Olyan meleg keze van, hogy jól szokott esni, persze egy meleg vizes palack is megteszi, de az kevésbé személyes :D
6/13 anonim válasza:
Nem mindig tudom olyan kor elviselni ha valaki hozzam ér, de egy szem Cataflam csodákra képes! Valamit Szoktam még olyat, h annyira szorítom a kezét amennyire fáj nekem.
7/13 A kérdező kommentje:
Sajnálattal hallom, hogy valószínűleg eléggé tehetetlen vagyok de azért köszönöm a válaszaitokat Hölgyeim!
2015. febr. 16. 13:36
8/13 anonim válasza:
Szerintem próbáljátok meg rávenni magatokat, hogy szexeltek!
Nálunk éveken át bevált és a szexnek görcsoldó hatása is van, azon felül, hogy eltereli a figyelmet a fájdalomról, segít ellazítani...
Egy törölközőt magatok alá terítve, ha véres is lenne, könnyű kimosni és nálunk tényleg bevált amíg együtt voltunk!
9/13 anonim válasza:
A barátnődnek van megfelelő gyógyszere rá? Ha igen, akkor marad a forró-hideg vizes váltott zuhany, vagy forró sópárna a hasra, amit te is meg tudsz melegíteni. Hagyd őt pihenni, mást nem tudsz tenni, majd elmúlik.
10/13 A kérdező kommentje:
Van gyógyszere, ráadásul elég erős mivel nagyon durva görcsei vannak szegényemnek
2015. febr. 16. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!