Mitől viszket a nemiszervem? Többi lent.
Sziasztok!
16 éves szűz lány vagyok. Az a problémám hogy egy jó ideje a nemiszervem viszketni szokott. Más tünetem nincs (bármilyen folyás, váladék, pisilesnel fájdalom stb) csak viszket. Az a helyzet hogyha megdörzsölöm akkor utána elmúlik egy fél napra vagy akár egy egész napra is. Aztán másnapra újra viszket. És ha akkor dörzsölöm meg amikor még nem viszket, (és aznap még nem is viszketett) akkor már nem is fog. Nem tudom hogy mi lehet de eléggé Félek. Azért ide írtam ki először hog hátha valakinek van tapasztalata, vagy tud rá valamit mondani. Anyukámmal sajnos nem jó a kapcsolatom, vele nem tudok ilyeneket megbeszélni, orvoshoz pedig nem nagyon merek egyedül elmenni. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Igen, antibiotikum szedése is okozhatja.
De az is lehet hogy csak allergiás vagy valamilyen mosószerre, tusfürdőre, vagy esetleg nem pamut bugyit viselsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!