Nem bírok ki 2 napot kontaktlencse nélkül. Lovastáborban (5 nap lenne) tudom hogy lovagláshoz nem lehet felvenni, de többi nem lóraülős proginál lehet nem? Vagy mit tegyek?
Tényleg miért ne lehetne?
Én is lencsében lovagolok, én meg szinte csak oda használom.
Tesóm barátnője szemész, egy szóval nem mondta, hogy ne használhatnám. Meg ahol rendeltem, ott is kérdezték, hogy mi célból lesz, ott se szóltak semmit.
Megmosod jól a kezed, meg a lencsét is, ennyi.
szia
én komolyan versenyzek és minimum heti 6 edzésem van. MINDIG kontaklencsét használok! Szemüvegben nem szabad lovagolni, mivel ha pont úgy esel akkor az arcodba törhet. Szemüveg nélkül meg ha nem biztos a látásod vagy pl. szédülsz, fáj a fejed szintén nem ajánlatos.
Orvosok szerint csak is sport szemüveg (gondolom nem csak nekem nem szimpi) vagy kontaklencse.
A versenyeim miatt nekem csak egy napops lencséim vannak, ezekből is a leg szemkímélőbb és máskor (ha csak nincs vmi. nagyon extra alkalom) nem is teszem be. :) Nekem soha nem volt vele gondom, persze azért pl. egy patakaparásnál vagy hasonlónál különösen figyelek h nehogy vmi. a szemembe kerüljön. Remélem segítettem!!
az "utolsó válaszoló" vagyok
ezt még sosem számoltam ki,de így valószínű, hogy nekem kicsit drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!