Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet, hogy mellrákom van?

Lehet, hogy mellrákom van?

Figyelt kérdés

A durva az, hogy 17 éves lány vagyok, és tegnapelőtt találtam egy csomót a bal mellem alján, ami érdekes módon éjszakára már sokkal kisebb lett(ha nem álmodtamxD). Amúgy tapintásra olyan mint egy szúnyogcsípés, színe is van halványan, és mintha egy kis pont is lenne pont rajta. (ráadásul anyám másnap talált egy nagy pókot a szobámban)

De mennyi az esélye, hogy pont ott csípjen meg,??? Amúgy nem fáj, és nem valami érzékeny(eleinte talán kicsit az volt).

Mindegy, holnap úgyis megyek orvoshoz, de akkor is jó lenne ha írnátok, hogy akinek már volt valami csomós dolga(ciszta, rák bármi) mire számíthatok?KÖszi:)

2010. febr. 11. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csípés,vagy patti,vagy kiütés melltartótól.Én nem aggódnék,te lány.Nyugi.
2010. febr. 11. 18:45
 2/8 anonim válasza:
lehet
2010. febr. 11. 18:48
 3/8 A kérdező kommentje:
nem aggódok(nagyon), de mivel egyszer már volt 12 éves koromban egy daganatos betegségem, amivel majdnem túl későn értem kórházba, akkor megfogadtam, hogy ha neadjisten még egyszer valami hasonlóba keveredek, nem fogom sokáig halogatni a dolgot. Miért, te nem mennél el?
2010. febr. 11. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
NE HARAGUDJ DE MIVEL MŰTÖTTEK ANNÓ?
2010. febr. 11. 19:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Hodgkin.
2010. febr. 11. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
A mellrák kívülről nem látszik (belül van csomó, nem pedig egy dudor). Vszínűleg a pók csípett meg (pont ugyanannyi az esélye, h ott csíp meg, mint h máshol:D)
2010. febr. 11. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
de annak fájnia kéne nem? és ez nem csak egy dudor, hanem alatta is folytatódik. szóval egy csomó na.
2010. febr. 11. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
A mellrák nem fáj. És olyan csomó, ami belül van. Kívülről nem látszik, h ott van, csak ha megtapogatod, érzed benne a csomót. Persze menj csak el orvoshoz, de 99,9%-ig biztos vagyok benne, h nem vagy mellrákos:)
2010. febr. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!