Annonimme kérdése:
Uterus norm. Nagysagu, ventralis falában 5,5mm átm. , meszesedést tartalmazó echodús göb van. Douglasban 6mm vastagságú folyadékcsík látható. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Mind a 3 gyermekemmel császároztak.3-nál elkötöttek.mensesem nagyon szabálytalan havonta ket vagy ket es fel hetig meg van majd egy het szünet.viszont erosen jon meg majd kevesebb es neha piros neha barnas verem van.ahol azt a göböt talaltak fajni szokott.neha derekam meg hatam is.sajnos kb masfel het mulva tudok nogyogyaszhoz menni s addig teljesen bizonytalan vagyok.probaltam neten rajonni mi mit jelent de nem sokat tudtam meg csak talalgatom gyulladas,mehenkivuli terhesseg vagy barmi mas.ezert kerem segtsegeteket aki meg tudna nekem mondani mi lehet a problema.#menstruáció #vérzés #gyulladás #göb #Douglas #méhen kívüli terhesség #meszesedés #folyadékcsík #echodús
2015. febr. 14. 11:18
12/17 anonim válasza:
Nekem is most találtak 6mm folyadékot a hasüregben,nagyon megijedtem,merz 3 honapja volt daganat miatt meheltavolitasom.A dokim szerint a mütét után még lehet folyadék,ird már meg mit mondott a nödokid.
14/17 anonim válasza:
40 éves, de csak a daganatot vette ki, a méhemet nem.
17/17 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok mi van Veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!