Az lenne a kerdesem hogy az normalis hogy a kis ajak es a nagy ajak kozott feher valami van. Talan a reszelt sajthoz tudnam hasonlitani. Van amikor nem lathato, csak amikor megmosom akkor veszem eszre. Ez normalis?
Első, tényleg normális? Mármint.. mi ez? Nekem is van, és nagyon megrémít, nekem mindig van ha épp "megnézem". De semmilyen tünetem nincs, se viszketés, se csípő érzés, se kellemetlen szag/folyás, SEMMI. Sosem volt még nemi betegségem, szexuális életet sem élek még, de nagyon aggaszt.
Bocsánat az off-ért, de nagyon aggódom...
Az olyan, mint a férfiaknál a smegma. Elhalt hámsejtek, izzadtság összecsapzódva.
Kicsit gyakoribb mosás, és akkor nem lesz ott..
Nem járok fel valami gyakran, de ezt a kérdést mindig máshogy feltéve már harmadszor látom.
Vagy szórakozol, vagy tényleg ott van az a valami és nem kaptál még rá kielégítő választ.
NEM, nem normális, hogy az ott van. Majd ha rászánod magad, hogy elmenj egy nőgyógyászhoz, akkor ő majd tud segíteni, mi nem. Majd megmondja, hogy mi az és hogyan távolítható el.
Csak mert gondolom 1 hónap alatt mosakodtál már párszor, amióta először láttam a kérdést.
Ha úgy sem jön le, mondom menjél orvoshoz!
Ha más panaszod nincs, akkor ez normális.
Egy dolgot tehetsz, tisztán tartod.
Koszonom a valaszokat!!!!
En most eloszor irtam ide, es nem is lattam h valaki ehhez hasonlot irt volna!!!!!!
Igen,mosakszok minden nap!!!
Orvosnal is voltam,de o azt mondta h ez nem gomba!!
kicsi fehér pöttyök ezek úgye?
Ha igen akkor szmegma és a fiúk szervezet is termeli és ha a srácok nem mossák meg a fitymájuk alatt a makkot rendesen mert nekik a makkon van akkor az begyulladhat,sőt ebből alakulhat ki később fitymaszükület is.
De a lányoknál is a csiklót hátra tudod húzni(a csiklót fedő bőr a csikló fityma) és ott is lehet szmegma és most olvastam nem rég utána még lányoknál is lehet de ott úgymond csikló fityma szükület.
Normális,ezért kell megmosni a nemiszervet rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!