Lányok, sürgős, mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Okt. elején megkaptam az influenza elleni védőoltást és azota telejsen megváltozott a menstruációm. Már az októberi se volt oke(26.an jott meg, a vedőoltast pedig 8a körül kaptam) Kevesebb lett, egy tisztási is elég, pedig előtte közepes volt. Az allaga teljesen tiszta, mintha filccel rászineztek volna. bár az utolsó 2 menstruacióm alkalmával 1-2 nagy (talán alvadt vér) csomo tavozott belőlem.. piros volt, pisinel meg sötét. A ciklusom 27-28 napos a hossza pedig 4-5-6 nap, bar altalaban 5-6 nap, de oktoberi 4 a novemberi 5 a januari pedig 6 volt. 4 éve menstuálok, mostnpedig késett. Tegnap előtt kellett volna megjönnie, görcsöltem is, pénteken pisilesnel pedig puncs szinu világos rozsaszin folyas tavozott 1x, majd narancssargas vizes volt, most pedig minimalisan piros, de az is kinlodva... csak mikor megtörlöm akkor látszik h piros.. azóta is görcsölök, a mellem érzékeny. Terhesség kb kizárható, mert a párom nagyon nehezen tud elmenni(gumiba egyaltalan nem, gumi nélkül pedig kb 5-10perc) előváladékja sincs. Multkor ugyan csinaltuk guminelkul de max 1-2 perc volt. neha csak ugy magatol begorcsol a petefeszkem es abbol sugazo fajdalom indul a mehembe.. mintha gorcsot kotnenek a petefeszkemre.. nem ertem mi van velem:((2015. febr. 14. 00:43
11/15 anonim válasza:
Szerintem kezdd a jövő hetet a nőgyógyásznál! Jobb, ha nem találgatunk, mi a probléma, ott helyben azonnal megmondják és orvosolják.
12/15 A kérdező kommentje:
decemberben 2 tesztet is csinaltatam, reggeli es delutani pisinel. mind a ketto negativ volt:)
szoval most kerdeses leginkabb. hogy baba e vagy mas a gond..
2015. febr. 14. 01:55
13/15 anonim válasza:
Igen. De lehet valami gyulladás is. Szóval jobb, ha nőgyógyásznál kezded a jövő hét elejét.
14/15 anonim válasza:
A teszt már egy-két nap után kimutatja a terhességet, szóval ilyenkor már bőven megcsinálhatod...
15/15 anonim válasza:
hallod 5-10 perc egyáltalán nem sok, mi az, hogy nehezen megy el? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!