Miért nem jön meg a menstruâcióm?
Figyelt kérdés
Majdnem 14 éves vagyok és fejlett.Akikkel ezeket megszoktuk beszélni mind azt mondtàk hogy valami nincs rendben velem. Az osztàlyomban mindenkinek megjött még a legkislànyosabb testűnek is ..csak nekem nem. Szürkehàlyogom volt és még maradtak nyomai ..szerintem semmi köze de azt hallottam hogy van. Amilyatt nem jön meg? Vagy màs az oka?2015. febr. 12. 13:47
1/3 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy van-e köze a szurkehalyognak ( bar en nem gondolnám) ahhoz, hogy nem jon meg, de Sztem örülj neki , ha 16 eves korodig nem jönne meg na akkor mindenképp fordulj orvoshoz
(Nekem is 14 evesen jött meg)
2/3 anonim válasza:
Amilyatt? Marhaságok helyett inkább írni tanulj már meg - ja, meg a vesszőket használni!
Egyébként semmi köze hozzá.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudok írni ...Nem foglalkoznék marhasàgokkal, csak tudni szerettem volna ! Ha zavar akkor bocsi.
2015. febr. 12. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!