Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nők a lehullott hajat a...

A nők a lehullott hajat a wc-be dobják, de nem húzzák le. Miért?

Figyelt kérdés

A barátnőm például lehúzza, de a szobatársam barátnője nem, és már zavar, hogy egy nagy adag haj van a WC-ben, a WC ülőkén stb. És a barátnőm mesélte, hogy az iskolájában is a női mosdóban gyakori, hogy ott hagyják a lányok.

Ez valami területjelölő folyamat? Vagy mire jó ez? :D

2015. febr. 12. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Te jó ég, micsoda kérdés :D Én pl. azért nem húzom le, ha valami apróságot dobok a wc-be, mert pazarlás. Több liter víz lefolyik, miközben más országokban meg szomjan halnak az emberek. Egy hajcsomó nem pisi vagy kaka, ami bűzlik, simán megfér addig ott, amíg el nem megy valaki wc-re és le nem húzza. Az ülőkén mondjuk igénytelenség ott hagyni.
2015. febr. 12. 00:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de amikor 20-30 szál van a vízben, az ülőkén, meg egy csomó helyen, akkor már zavaró. De akkor miért nem wc-zés előtt csinálja, és utána húzza le?
2015. febr. 12. 00:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A hajat a szemetesbe dobom, nem szeretném, hogy dugulást okozzon vagy hogy ne adj isten feltekeredjen a szivattyúra.
2015. febr. 12. 00:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Èn lány vagyok de felfordul a gyomrom ha valakinèl ilyet látok. Jóhogy nem öntik a maradèk levest a klotyóba ès hgyják ott,mert pazarlas lehúzni (panelba szokás a maradèkot a wcbe önteni) èn a hajat a szemetesbe dobom. Sztem igènytelensèg a wcbe kukucskáló hajcsomó. Úgy akarok wcre ülni hogy látom h tiszta ès fertőtlenített,higiènikus.. Nem hajkupacba
2015. febr. 12. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem dobom a WC-be, van szemetesedény, miért nem abba dobják? Meg kell őket kérni, hogy szemetesbe dobják.
2015. febr. 12. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!