Alhasi keményedés? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Hónapok óta vizelési problémáim vannak: felfázás szerűség, amit mindenféleképpen próbáltam kikezelni (gyógyszerrel is), de folyton visszatér... Fájtak a petefészkeim is, de a nőgyógyász azt mondta nincs semmi gond!Ebben a periódusban a menstruáció is óriási fájdalmakkal járt, és most egy csomószerűség jelent meg... Nagyon megijedtem, fogalmam sincs mi lehet ez, megjelölöm egy képen hogy kb. hol érzem!
Kérlek segítsetek! Bármilyen infó jól jönne. Mit tegyek? (Terhes nem vagyok, vizelési problémák vannak, különböző szüréseken sem voltam.)
2015. febr. 10. 14:15
1/4 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy dudor, és fáj is (hirtelen mozdulatokra főleg).
2015. febr. 10. 14:17
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy petefészek gyulladásod van. Vagy izomhúzódás
3/4 anonim válasza:
A háziorvosodat keresd fel! Kellene vizeletvizsgálatot is csináltatnod, illetve a sérvet kizárni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. febr. 11. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!