Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas keményedés a mellben...

Fájdalmas keményedés a mellben. Biztos mellrák, igaz? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz! Szorítok! Inkább előbb, mint utóbb!
2010. febr. 6. 20:17
 2/10 A kérdező kommentje:
17/L
2010. febr. 6. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy a keményedés az mindjárt rákot jelent. Menszi előtt vagy, vagy utána? Menstruáció előtt megszokott keményedni a mell méndkét oldala, és fájdalmas! Nekem például így jön meg a mencim.Választ várok!!!
2010. febr. 6. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott fájni a kezdődő melldaganat! Szinte biztos, hogy nem rák! Valami meggyűlt ott neked, irány dokihoz!
2010. febr. 6. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Elég kicsi a valószínűsége! Menj el dokihoz ő majd megmondja mi a helyzet!

Egyébként 17 évesen még nőhet a mell, attól is fájhat. Vagy mesntruáció előtt-után is fájhat, csomós lehet!

Sőt, nekem a fogamzásgátlótól érzek csomó szerűséget egy kis fájfdalommal, ha nyomogatom. Ugyanolyan, mint tabi előtt havi bajoknál...

Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Na és igen, állítólag a mellrák nem fáj, ezért veszélyes...

2010. febr. 6. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nő és fejlődik a melled, nekem is ez votl a Te korodban tele volt csomókkal és fájt ha csak megérintettem vagy ruha volt rajta. Nem mentem el orvoshoz, mert több idősebb barátnőm mesélte, hogy nekik is hasonló volt. Vártam vele és elmúlt. Valószínűleg csak a mirigyeid duzzadtak meg hormonális változás miatt vagy megnyomódtak, esetleg nő a melled, vagy a menzeszt érzed. Nyugi, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Áll be a tükör elé meztelen felsőtesttel és ha egy kicsi, bőr alatt el el mozduló kis csomót veszel észre, akkor lehet daganat, de elvileg nem fájhat.

Ha nem vagy biztos benne inkább menj el dokihoz, az megvizsgál.

2010. febr. 7. 11:47
 7/10 A kérdező kommentje:

20:36-os igen mensi előtt vok.

Igazából nem csomoszerű hanem vmi kemény dolog. Köszi a válaszokat!

2010. febr. 7. 13:29
 8/10 A kérdező kommentje:
márciusban megyek szívultrahangra,ott majd remélem kiderül mi a gond.
2010. febr. 7. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
en 19 eves vagyok, es nekem is van ilyen golyószerű valami a mellemben, de mind a kettoben,egyikben talan kisebb, ami néha fáj is, főleg mielott megjon a mensim. Szerintem normalis
2010. jún. 30. 23:23
 10/10 A kérdező kommentje:
de nem golyószerű, hanem kemény valami...:(
2010. dec. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!