Fájdalmas keményedés a mellben. Biztos mellrák, igaz? Nagyon félek!
Elég kicsi a valószínűsége! Menj el dokihoz ő majd megmondja mi a helyzet!
Egyébként 17 évesen még nőhet a mell, attól is fájhat. Vagy mesntruáció előtt-után is fájhat, csomós lehet!
Sőt, nekem a fogamzásgátlótól érzek csomó szerűséget egy kis fájfdalommal, ha nyomogatom. Ugyanolyan, mint tabi előtt havi bajoknál...
Szóval nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Na és igen, állítólag a mellrák nem fáj, ezért veszélyes...
Nő és fejlődik a melled, nekem is ez votl a Te korodban tele volt csomókkal és fájt ha csak megérintettem vagy ruha volt rajta. Nem mentem el orvoshoz, mert több idősebb barátnőm mesélte, hogy nekik is hasonló volt. Vártam vele és elmúlt. Valószínűleg csak a mirigyeid duzzadtak meg hormonális változás miatt vagy megnyomódtak, esetleg nő a melled, vagy a menzeszt érzed. Nyugi, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Áll be a tükör elé meztelen felsőtesttel és ha egy kicsi, bőr alatt el el mozduló kis csomót veszel észre, akkor lehet daganat, de elvileg nem fájhat.
Ha nem vagy biztos benne inkább menj el dokihoz, az megvizsgál.
20:36-os igen mensi előtt vok.
Igazából nem csomoszerű hanem vmi kemény dolog. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!