Gyűrű? Nuvaring?
Figyelt kérdés
Leányaim. Tapasztalatokat várok. Mindent. A legszaftosabb részletekig. Kinek hogy vált be. Tapasztalt elönyök hátrányok.2015. febr. 9. 16:03
1/5 anonim válasza:
Második gyűrűnél tartok. Hüvelyszárazság, libidócsökkenés a hátrány, meg az, hogy ujjazásnál érzi a barátom. Mivel 24 órán belül max 3 órát lehet kinn, arra a félórára, míg együtt vagyunk (2-3x egy héten) kiveszem. Előnye, hogy nem kell mindennap figyelni arra, hogy bevedd a tablettát, folyamatosan adja le a hormont, hasmenés, hányás nincs rá hatással. Egyáltalán nem érzem, hogy ottvan, esze ágában nincsen kicsúszni, könnyű feltenni.
Előnye, mint a fogamzásgátlónak, hogy a barátod beléd élvezhet, nem kell megszakítani a meghitt pillanatot az óvszer felhelyezésével.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a legtutibb. Én szinte csak előnyöket tapasztaltam. Kényelmes, nem kell vele foglalkozni, és nem is érzed, hogy van. A hátrány nálunk az volt, hogy a férjem sajnos érezte (mondjuk szerintem csak bebeszélte magának). Nemrég szültem, de ha újra kéne valami fogamzásgátló (ezt egyelőre kétlem), akkor biztos, hogy ez lenne.
3/5 anonim válasza:
Rugalmas, nem órára pontosan kötelező használat, nehezebb elfelejteni. Nálam csökkentette a menstruációs folyás mennyiségét és szinte egyáltalán nem fáj a hasam és megnyugtat hogy pontosan tudom mikor fog megjönni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Nagyon!! Próbálok pozitívan neki kezdeni én is. Nagyon remélem nekem is bejön! :)
2015. febr. 11. 20:35
5/5 A kérdező kommentje:
Na ez nem jött be. Hasi görcs, fertőzés, libidó MEGSZŰNÉS.. nem csökkenés. Hányinger hányás... Kényelmetlen, folyton érzem. Nem lesz következő havi adag. :/
2015. márc. 10. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!