Mar regota gondolkodom a mellplasztikan. Majdnem semmi mellem nincs es ez elegge zavar engem. Segitenetek?
Hátrányai:
- egyes pasik utálják a fogását (másoknak fel sem tűnik, megint mások csak a látványt figyelik, és tök mindegy, mi van odabenn)
- drága
- ha gyereket akarsz és szoptatnád, gond lesz vele
- bizonyos idő után tönkremegy, újra műteni kell
Nem tudom, mekkora mellem kéne legyen ahhoz, hogy képes legyek megműttetni magam.
körübelül 600ezer forint, és butaság, hogy szoptatásnál hátrány mert nem. Semmit nem okoz a későbbiekben.
Ha szólsz a dokinak, hogy mindenképpen természeteset szeretnél, ami nem feltűnő, hogy mű akkornagyon ügyesen is meg tudják csinálni:)
Mütét után viszont fájdogál, és fizikai munka, sport kb 2 hónapig semmi... :(
nyugodtan csináltasd meg ha megengedheted magadnak, és szeretnéd, főleg ha úgy érzed, hogy az önbizalmadat növelné:)
1 millió körül van: 1 pár implant ára, altatás és műtét, előtte való vizsgálatok ára, kell hozzá 2 sportmelltartót venni, míg gyógyul.
1 bnőm csináltatta, 2 hétig nagyon fáj. Értsd így: nagyon! levegőt sem tudott venni, egyedül fel sem tudott kelni, egy pohár vizet nem tudott magának önteni, 6 hét múlva már kb. minden szuper volt.
10 évente implantcsere kell, a hozzá tartozó újabb 1 millával és fájdalommal.
Plasztika és szoptatás: persze, elméletben működhet jól, nyilván van, akinek megy is. De a műtét során sérülhet egy csomó minden, rossz esetben átvághatják a tejcsatornákat, vagy olyan idegsérülés történik, hogy nem indul be megfelelően a tejtermelés. A bimbó körüli részek érzékenysége is jelentősen csökkenhet (ez mondjuk engem szex közben is zavarna, hiszen ez fontos erogén zóna), de szintén kulcsfontosságú, hogy a csecsemő által adott inger esetleg nem fogja kiváltani a tejtermelés fokozódását.
Aztán meg: a tejtermelés miatt átmenetileg nagyobb lesz a mell, azaz a bőr is tágul vele. Na most képzeljük el, mi történik, amikor az elválasztás után a tejmirigyek visszahúzódnak, amit a bőrnem, vagy nem olyan ütemben követ. Ha van implantátum, akkor a látvány egész érdekes lehet, hiszen már nem olyan formájú az egész, mint amihez annak idején igazították a méretét, helyét, állását.
Szóval persze mindent lehetséges megoldani, de érdemes átgondolni, tényleg a mellméret-e a legfontosabb az egészből. A női mell egy fontos és bonyolultan működő szervünk, nem csak a melltartó beltartalma... amihez, ha amúgy egészséges, nem a legjobb ötlet hozzányúlni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!