Menstruációs zavar vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Van két kislányom, úgy gondoltuk 3.at nem vállalunk. El kezdtem szedni újból a fogamzásgátlót. Az első közti vérzésem nem jött meg, mivel negatív lett a teszt elkezdtem a 2. havi adagot. Most az elfogyott, de a menzeszem megint csak nem jött meg, fájások és görcsök vannak, de vérzés nincs.
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?? Miért lehet ez??
2015. jan. 19. 20:19
1/2 anonim válasza:
Tapasztalat: engem tönkre vágott a fogamzásgátló. Másfél éve hagytam abba, egy évig nem volt menzeszem, endokrinológus már egy éve próbál összerakni engem, PCOS-es lettem, pm alulműködéssel. A prolaktinom is felszökött, 10 kiló plusz, rendszeres sport és helyes életmód mellett. Az orvosok tagadják, hogy ezt a fogamzásgátló tette, de én tudom hogy ez az oka, előtte makkegészséges voltam...
2/2 anonim válasza:
A fogamzásgátló egy nagy szr. Engem is kinyírt, nődoki és endokrinológus próbálnak kezdeni valamit. Hormonzavar, pajzsmirigy túlműködés, lefogytam 15 kilót és hiába eszek, nem tudok hízni, összevissza mensi... nagyon örülök neki, lehet, az életben nem lehet gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!