Ez még normális? SOS!
szia!
Igen, ez mind normális. 32 éves vagyok, az utóbbi pár menzesz előtt enni sem tudtam a hányingertől. én legtöbbször az első 2-3 napban 20 percet sem bírok egy betéttel. Van, akinek ilyen. Kicsit kíméld magad ilyenkor, és ne erőltesd az evést. Esetleg próbálj meg valamilyen görcsoldót, vagy menzeszre való gyógyszert szedni (pl AlgoflexM) néha, hogy attól jobb-e.
De ez az élet velejárója, és még azzal sem tudlak biztatni, hogy majd csökken, mert nekem sem csökkent.
Annyit elérte, hogy 32 éves koromra 8 napról lecsökkent 6-ra, de még mindig nagyon erős.
Rettentő egyszerű, mozogni kell rendszeresen és nem fog fájni mielőtt megjön. Mozgásszegény életmód miatt fáj.
A vérzés az mindenkinél változó, illetve nem tudom hány éves lehet, illetve hogy élsz-e nemi életet. Az első szexuális élmények meredeken megváltoztatják a ciklusodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!