Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez még normális? SOS!

Ez még normális? SOS!

Figyelt kérdés
Tegnap jött meg, de ma már nagyon vészes volt. Fél óra alatt teljesen tele lett az Always, a suliban is gáz volt, átázott a bugyim, alig bírtam haza jönni. Ilyenkor nagyon fáj a hátam, a hasam, a derekam, hányinger stb...volt hogy ez miatt nem tudtam menni suliba sem. Valami segítség ? Miért van ez ? Meddig normális ?
2015. febr. 6. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Mekkora betétet tettél be? Orvosnál voltál? Másnak is vannak hasonló tünetei, a derék és hasfájás még normális, de a hányinger...
2015. febr. 6. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

Igen, ez mind normális. 32 éves vagyok, az utóbbi pár menzesz előtt enni sem tudtam a hányingertől. én legtöbbször az első 2-3 napban 20 percet sem bírok egy betéttel. Van, akinek ilyen. Kicsit kíméld magad ilyenkor, és ne erőltesd az evést. Esetleg próbálj meg valamilyen görcsoldót, vagy menzeszre való gyógyszert szedni (pl AlgoflexM) néha, hogy attól jobb-e.

De ez az élet velejárója, és még azzal sem tudlak biztatni, hogy majd csökken, mert nekem sem csökkent.

Annyit elérte, hogy 32 éves koromra 8 napról lecsökkent 6-ra, de még mindig nagyon erős.

2015. febr. 6. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
#2-esnek van igaza, hányinger is normális, nekem is szokott lenni. volt egy osztálytársam még gimiben ő sem tudott jönni suliba, neki is erős, fájdalmas volt. és azt hiszem ennek van valami knkrét megnevezése is, valamilyen szindróma talán, de szerintem nőgyógyászhoz sem ártana elmenned, biztosan több mindent tud erről mondani.
2015. febr. 7. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Rettentő egyszerű, mozogni kell rendszeresen és nem fog fájni mielőtt megjön. Mozgásszegény életmód miatt fáj.

A vérzés az mindenkinél változó, illetve nem tudom hány éves lehet, illetve hogy élsz-e nemi életet. Az első szexuális élmények meredeken megváltoztatják a ciklusodat.

2015. febr. 7. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsót cáfolnám. Nekem az égvilágon semmit sem változott tőle. Sem intenzitásban, sem hosszban,. sem erősségben.
2015. febr. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!