Fogamzásgátlót szedek, most váltottam. Laktóz érzékeny vagyok, és a gyógyszer tartalmaz laktózt (a bevonata). Csökkenti ez a fogamzásgátlás mértékét?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 12:38
1/3 anonim válasza:
Ha megy tőle a hasad akkor igen. de van egy "nagyon" laktózérzékeny kolléganőm (a laktózmentes tejet sem tudja meginni), de ő azt mondta a gyógyszerekben lévő laktóz általában olyan kevés hogy azt még nem vette észre soha.
2/3 anonim válasza:
Ha hajt a laktóz miatt, akkor csökkentheti, igen. Azt nem értem, a dokid ezt miért nem vette figyelembe, amikor felírta. Én rákérdeznék! De ha olyan kevés van benne, hogy nem okoz gondot, akkor nem kell újra váltanod.
3/3 A kérdező kommentje:
A gyógyszer miatt egyáltalán nem jelentkezett tünet, és amúgy sem jellemző mar, mert valamilyen szinten már fel tudja dolgozni. Biztosra szerettem volna menni, köszönöm a válaszokat!😊
2015. febr. 4. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!