Hogyan felejtsem el a menstruációt?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok, és 1 hónapja van nyúlós nyálkás tojásfehérje szerű folyásom, de nem olyan sok, és feherfolyásom 1 éve. Állandóan erre gondolok, meg minden, de el akarom felejteni hogy állandóan a bugyim vizsgálom meg ha fáj a hasam akkor első gondolat hogy tuti megjön stb..... El akarom felejteni. Majd megjön ha akar. Hogy felejtsem ell?2015. febr. 2. 16:47
1/2 anonim válasza:
nyugi :) énis így voltam vele :D
anya el is akart vinni pszichológushoz,mert azthitte hogy megőrültem :D de 1 hónapja megjött,és örülök neki :D
majd neked is megjön ha itt az ideje :)
12/l
2/2 anonim válasza:
Tudom,hogy milyen rossz mintha engem írtál volna le.Én pl.úgy csináltam,hogy "jó,ha akar megjön hameg nem akkor nem" (szóval így akartam magam nyugtatni,meg azzal hogy legalább még nem fáj) na de az a lényeg ,hogy azt gondoltam,hogy milyen jó,mostmeg néha tök ciki,mert mondjuk hallják ahogy a betétet cserélem,és nem valami jó.De nyugiii,neked is meg fog jönni!! ;)
Ui.:álltalában akkor jön meg a menzeszed amikor anyukádé vagy nagymamádé,kérdezd meg anyud vagyvesetleg a mamád! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!