Barnás folyás mikor már elmúlt a menstruáció?
Figyelt kérdés
mult héten volt meg..kb három napig és mintha az is nem menzesz lett volna,hanem barnás folyás..aztán elmúlt 3 napig semmi,most meg megint..miez???2010. febr. 9. 18:50
1/1 anonim válasza:
Nem vagyok hozzáértő, viszont volt Nekem is. Valami tök egyszerű fertőzés volt. Nem fájt, nem csípett, én is azt hittem, h a havim, de amikor már sokáig tartott, akkor elmentem orvoshoz, és ő mondta, h valami baci vagy fertőzés, vagy ilyesmi. Felírt valami krémet vagy kúpot (már nem emlékszem) és ennyi.
Semmi különleges ninvs benne, ne aggódj, de menj el orvoshoz. Azon se parázz, h mit fog gondolni Rólad, teljesen mindennapos eset leszel neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!