Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkezdjem ma a fogamzásgátlót,...

Elkezdjem ma a fogamzásgátlót, vagy inkább a következő menstruációnál?

Figyelt kérdés
Soha nem szedtem még fogamzásgátlót,20éves vagyok.Sensilon a gyógyszer neve. Hétfőn jött meg,ma ugye szombat van de már pénteken sem véreztem.Ma így már a 6.nap van és nem akarom úgy kezdeni hogy kettőt veszek be.Szerintetek hogy csináljam?

2015. jan. 31. 10:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tudtam orvossal beszélni igaz nem ott ahová járok dehát megcsinálta a rákszűrést is nekem, megfeölírta a tablettát.Most meg tegnap este óta vérzek...Na ez mitől lehet?Barátnőm szerint még csak most vetéltem el.Vagy összezavarta a hormonokat?Szerinted? :) És nagyon köszönöm hogy mellettem vagy!
2015. febr. 8. 07:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ilyenkor a vérzés. A tabletta a hatását úgy fejti ki, hogy megakadályozza a petesejt és a sperma találkozását, így nem egészen vetélés a dolog. Nézd mit találtam: [link] hát ha ezt előbb olvassuk... mondjuk sokszor meg azt mondják az orvosok, hogy menstruáció után is lehet teherbe esni :/ legalább így teljes a megnyugvás és itt a válasz arra is, hogy következő mensinél elkezdheted a rendes tablettát is :)
2015. febr. 8. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!