Jejjzusom mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Valami nem stimmelt ma velem a bugyimba is raktam betetet nem volt folyasom,de vaalmi furit ereztem...Ma este mikor elmentem tusolni elotte megvizsgaltam magam ugymond belulrol es mikor kihuztam az ujjam akkor az ujjamon olyan mintha valami turos vaalmi lett volna...de komolyan...mintha darabos lett volna nem tudom...rendesen tisztalkodom soha nem volt semmi bajom...Elmentem tusolni hatha az a baj hogy fel napja nem tusoltam es utana is leteszteltem magam es ugyan az...istenem mi lehet ez?Semmi folyasom sincs nem viszket szaga sincs!!!elore is koszi a valaszt2010. febr. 9. 02:26
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem hüvelygomba. De csak a doki mondhat biztosat.
Vegyél Canesten combit, próbáld ki, hátha elmúlik tőle.
2/7 anonim 

válasza:

Ez hüvelyfertőzés. Még annyira "bent" van, hogy a túrós folyáson kívül nem okoz más panaszt. Menj mielőbb nőgyógyászhoz, ő eldönti, hogy milyen fertőzés és ír rá gyógyszert. A canesten nem minden fertőzésre jó és egyáltalán, honnan tudnád magadnak otthon eldönteni, hogy ez gomba vagy baktérium, stb.? Ne kísérletezz otthon, csak a pénzedet és az idődet pazarlod! Ha ma orvoshoz mész, hétvégére már kutya bajod nem lesz!
3/7 anonim 

válasza:

hát ez gomba lesz. vegyél canesten combit a gyógyszertárban. általában szokott segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
ertem...hat veszek akkor egy olyan kremet es ha nem segit akkor elmegyek nodokihoz...koszi a valaszokat
2010. febr. 9. 14:07
5/7 anonim 

válasza:

Gombára érdemes Love Moon tisztasági betétet használni. Nincs mellékhatása. Nálam és barátnőimnél már vizsgázott.
6/7 anonim 

válasza:

de ne krémet vegyél, hanem krémet+hüvelykúpot.
a krém 9önmagában nemsokat ér.-
7/7 A kérdező kommentje:
oksika...koszonom!
2010. febr. 9. 19:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!