III-as stádiumú petefészekráknál túlélési esélyek?
Nagynénémnél diagnosztizálták.2010-be volt egy 1 napos nőgyógy műtétje.
Addig is de azóta is járt rendszeresen rákszűrésre.akkor hogy fordulhatott ez elő??mármint hogy ilyen későn vették észre?!
A netes adatokat olvastam.inkább tapasztalatok érdekelnének.kinek volt vagy van ismerősei közt ilyen beteg?mennyit èlt a diagnózis után??
6 kemo van neki kiírva.már műtötték is.áttétes sajnos.
Köszi a választ ha ír valaki
A kérdés megütötte a szemem, bár teljes mértékben nem tudok válaszolni. A rákszűrésnél gondolom méhnyakrákot néztek, így nem feltétlen derülhetett ki a petefészekrák, de sokszor akár hónapok kérdése is lehet, hogy mennyire durvul el a helyzet.
Nekem hozzátartozómnak áttétes rákból nem sikerült felépülne DE ez rengeteg mindentől függ, hol van az áttét, műthető-e, hogy reagál a kezelésekre - nálunk a kemo nem segített, sőt egy idő után rontott a helyzeten, de ez mindenkinél szintén más és más (gondolom erről is olvastál már, van aki meggyógyul tőle van aki nem). Szóval a tapasztalat próbálkozni kell mindenfélével, mi is ezt tettük, bár sajnos elvesztettük a küzdelmet, de soha nem tudni mi az a kezelés, ami az egyiknek beválik a másiknak nem.
Ami nagyon fontos, a táplálkozásra figyeljen oda, cukrot azonnal kiiktatni teljesen, sok rost, zöldség,vitamin!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
sajnos, hozzászólni nem nagyon tudok a témához,
de szintén mielőbbi gyógyulást kívánok!!
Valószínűleg nem lete megnézve uh-val -.
Sajnos -
52 éves.igen,nem volt uh sosem.ugyanis a kórházba járt ràkszűrésre.
Én 3x szültem.magándokihoz járok.de ha rákszűrésre megyek akkor mindig van uh is...
Megvan még a petefészke?
A méhnyakrák szűrés mondjuk nem mond semmit a petefészkeke állapotáról- szóval annak a vizsgálatára nem alkalmas -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!