Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba, baktériumok,...

Hüvelygomba, baktériumok, gyulladás. Mit csináljak már? 17/L

Figyelt kérdés

Kb. 3 éve kínlódok efféle problémákkal. Már megjártam a megye összes nőgyógyászát, szedtem mindenféle antibiotikumot, kúpokat használtam, krémeket..

Tehát a következő van, egyszer kb 14 évesen elkezdett viszketni, azt mondja doki gomba, oké gyógyszert beszedem, lényeg mi lényeg na azóta járok havonta nőgyógyhoz, mer EL SEM MÚLIK! Legutóbb baktériumot,gombát is találtak. Beszedtem mindent, hát ott tartok, hogy már akkor is vérzek ha nincs meg. Tehát másfél hónapja, nem sima folyásom van hanem véres. "Jobb" napokon meg még vécézéskor is vérzek... azóta sajnos nem sikerült orvoshoz jutnom, pénteken tudtak időpontot adni.

Már végső elkeseredésemben hozzátok fordulok, hátha valami jó tanáccsal tudtok szolgálni. De egy valamire megkérlek titeket, hogy rosszat, ne mondjatok mármint hogy ezzel kínlódtok évek óta és nem múlik nektek sem, mert már depresszió határán vagyok.... eléggé kiakasztottak az eddig olvasottak.

És nem élek nemi életet még:)

Már eléggé szeretnék a barátommal többre jutni, és már kifogytam a kifogásomból és időhúzásból...

KÉRLEK MIT CSINÁLJAK?

a joghurtos teafaolajos tampon valóban jó? (anyukám tanácsa)

2015. jan. 27. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó lehet amit anyud ajánlott, mert a hűvelyflórát állítja helyre, amit lehet, hogy épp a sok kezelés tett tönkre.
2015. jan. 27. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen orvosoknál jártál, de javasolnám, hogy magánorvoshoz menj, ha eddig még nem voltál.
2015. jan. 27. 19:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Öhm, magánorvoshoz járok másfél éve... min.8x voltam nála..
2015. jan. 27. 19:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Akkor másik magánorvos.
2015. jan. 27. 20:07
 5/16 A kérdező kommentje:

Körülbelül 8 orvosnál voltam ezzel a problémával!! :(

és akinél most vagyok, a legjobb orvosok között van :/

2015. jan. 27. 20:19
 6/16 anonim ***** válasza:
Sajnos nem véletlen az ORVOSOK véleménye, hogy vannak az orvosok és vannak a nőgyógyászok...
2015. jan. 28. 10:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Voltam már bőrgyógyásznál,nőgyógyásznál,háziorvosnál.
2015. jan. 28. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:
A nagy bizonytalanság ellenére leragadnék egy orvosnál, mert gyanítom, hogy akármelyikhez mész is, mindegyik "előlről" kezdi a bevált "praktikákat".
2015. jan. 28. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem simán nem vagy kikezelve. Erre bizonyíték, hogy találtak gombát és baktériumot is. A vérzés is ettől van. Nem tudom mikkel kezeltek, de én javasolnám neked a Betadine hüvelykúpot, ami gombára, baktériumokra is hatásos. Vény nélkül kapható a patikában. Az a lényeg, hogy nem szabad a kezelést 10 nap előtt abbahagyni. Szerintem se járj több dokihoz.
2015. jan. 28. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
Olvastam valahol, hogy a joghurt nem a hüvelybe való. Ennél vannak korszerűbb probiotikumos kúpok. A teafaolajos kezelés elvileg jó lehet, de ilyen súlyos esetben inkább nem alternatív kezelés kellene. Ha rendbejössz és kiújul, akkor olvasgass tanácsokat az Antivali oldalain.
2015. jan. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!