Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hónapja hüvelygombám van,...

1 hónapja hüvelygombám van, eddig semmi nem segített? (lent)

Figyelt kérdés
Legutobb pimafucin kupot es utana rogton pevaryl kupot szedtem ra de erzem hogy nem valtozott semmi ugyanugy megmaradt az ego erzes:(Szeretnek minel hamarabb tul lenni rajta,betadine huvelykupot akarom most kiprobalni(orvosnal mar jartam de egyik se seitett,esz nelkul irogatnak fel gyogyszereket),de nem tudom,nem art nagyon ha ennyi kupot hasznalok el egymas utan?(marmint a pimafucin pevaryl es utana most jonne ez)

2014. ápr. 22. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

ORVOSHOZ menjél. Az orvosokat nem kell ész nélkül váltogatni, mert mindegyik ki fogja rajtad próbálni a saját bevett "első szerét", ellenben, ha ugyanahhoz a dokihoz harmadszorra-negyedszerre mész vissza, akkor ő már komolyabban fog kezelni.

Ilyen gombát nem fogsz meggyógyítani a betadine kúppal. Belsőleges (kapszulás vagy tablettás) kezelés kell, esélyesen hosszú távon. Tehát orvos.

2014. ápr. 22. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Így igaz, addig próbálgatják az orvosok, amig odaérnek a megfelelőhöz. Ha másikhoz mész, akkor az kezdi előlröl.
2014. ápr. 22. 15:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Orvost muszaj lesz valtanom mert igy is tobb tizezer forint ment el a semmire,meg tenyesztest se csinalt.Tobb tablettat is kaptam es azok se segitettek.
2014. ápr. 22. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Kapszulás és helyi kezelés egyszerre fog szerintem kelleni, és a kapszulás valószínűleg hosszabb távon (több hét, akár pár hónap). Sajnos nagyon durva makacs gombád lehet. A betadint ne erőltesd, inkább keress új orvost gyorsan, és számolj be a sikertelen kísérletekről.
2014. ápr. 22. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
És persze ragaszkodj a tenyésztéshez, mert az se mindegy, hogy a gomba fajtája mi. Persze ha úgy mész oda az új dokihoz, hogy ez és ez és ez a kezelés nem használt, akkor valószínűleg így is úgy is csinál... ja és tabletta meg kapszula alatt én szájon át szedhetőre gondoltam! :)
2014. ápr. 22. 16:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg Budapesten ajanlani olyan orvost aki foglalkozik tenylegesen a problemaval?
2014. ápr. 22. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj be valamelyik női klinikára és szólj, hogy a sokadik gyógyszert kapod és nem múlnak a tünetek. Ingyen és bérmentve le fogják tenyészteni a váladékot. Nekem a rezidens orvos is megtette és ő kezelt ki a végén, miután kiderült, hogy nem gombám van, hanem coli baktériumom.
2014. ápr. 23. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Coli bakteriumom nekem is volt,1 ev volt az is mire abbol kigyogyultam,lehet hogy ez a betegseg megint kiujul?
2014. ápr. 23. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Erre csak a tenyésztés ad választ, de gyanús nagyon, hogy ennyi gombaellenes készítmény sem használt.
2014. ápr. 23. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tangát viselsz, akkor nagyon valószínű a coli.
2014. ápr. 26. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!