Ez most iszonyu kinos lesz de az lenne a kerdesem, hogy lehetseges az hogy azert kesik a menzeszem mert mar kb 5 napja bennem van egy tollnak a vege, amivel maszturbaltam. Lehet ettol valami bajom?
Menj dokihoz. El sem tudod képzelni, miket szednek ki emberekből, nálunk előfordult már 12 éves kislányba beletört banán, uborka, férfi ánuszából kiszedett banán mert a fickó azt hitte hogy azt onnan nem kell kivenni, ugyanis megemésztődik, fiú barbie-t feldugta a kis csaj és a feje bent maradt stb. :D
Amúgy is orvosi titoktartás köti a személyes adataiddal kapcsolatban. Nagy bajt fog okozni, ha nem szedeted ki mihamarabb.
Valószínűleg,mint mondtam, már mindenféle abszurd dolgokat szedett ki nőkből és látott már undorító mosdatlan/fertőzött eseteket, valszeg rádnéz és annyit mond magában hogy "na, ez ma a 3. ilyen", felnyúl valami esetleg egy csipesszel vagy valamivel, kihúzza és kész.
Nem kell félni, én eddig egyszer voltam vizsgálaton de a doki kedves volt, viszont a kórházi államiakkal vigyázni kell, van amelyiknek csak egy beteg vagy aki nem fizet neki és úgy is kezel, de inkább pozitív visszajelzéseket kapok.
Szerintem nincs benned. Éreznéd ha benned maradt volna, már lenne gyulladásod is.
Mennyi idős vagy?
Ha nem jött ki, akkor csak bent van, felszívódni nem tud.
Nem, nem szoktam erőlködni pisilésnél, ha az a valami pedig keresztbe van fordulva, akkor semmilyen nyomásra nem fog kijönni.
Előbb nem jutott eszedbe,'hogy ki kellene szedni?
Mit fog csinálni? Benyúl és kiszedi.
Valószínűleg bromi kellemetlen meg fájdalmas lesz, de megérdemled! Most legalább megtanulod, hogy ne dugjál fel minden szrságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!