Éjszakai bepisilés lehet stressztől?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Mostanában elég stresszes az életem,sokat idegeskedek.Több alkalommal is előfordult az utóbbi egy hónapban hogy arra keltem hogy pisis alattam a lepedő.Betudtam a véletlennek,de kezdek aggódni.Azért 16 évesen csak nem kéne ágyba pisilni :/2015. jan. 25. 19:21
1/9 anonim válasza:
Bizony nem , keress rá a googliba éjszakai ágyba vizelés.
2/9 anonim válasza:
Rendszerint idegrendszeri dolog áll a háttérben, de lehet más oka is.
3/9 anonim válasza:
Akár a stressz is lehet de más is
4/9 anonim válasza:
Szerintem stressz, velem nemrég 2x is megtörtént de azóta semmi, akkoriban elég sok stressz ért.
6/9 anonim válasza:
De lehet egy rejtett epilepszia is!
7/9 anonim válasza:
Megjavulhat az élet ágybavizelő fiatal felnőttek számára, Még ha nehéz is Önnek, most van itt
annak az ideje, hogy segítséget kérjen.
Hívja ingyen a Szaktanácsadókat az Országos Kontinencia Telefonos Segélyszolgálatnál:
információért
tanácsért; és
szórólapokért.
Az INGYENES TELEFONSZÁMON *1800 33 00 66 (8 órától 22 óráig hétfőtől péntekig), vagy
keresse fel ezt a weboldalt: www.bladderbowel.gov.au
8/9 anonim válasza:
velem is előfordult amikor stresszes napjaim van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!