Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez már a menstruáció előjele?

Ez már a menstruáció előjele?

Figyelt kérdés
Január 4-én kezdődött a nyúlós ragacsos nyálkás átlátszó folyásom, ami csak wcpapíron volt, és ennek vége lett 12-én. 16-án visszajott, 19-én elmúlt. 21-én megint visszajott, és most is van. Tegnap nagyon erős volt a fehérfolyásom, és ma is. Ez már lehet előjele a menzesznek? Kb mikorra várhatom?

2015. jan. 24. 19:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
Csak fehér...Nem barna egy picit sem? Esetleg pöttyök?
2015. jan. 24. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:
De a bugyimon a feherfolyással keveredve halvanybarna
2015. jan. 24. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:

ez még nem hiszem hogy az :)

nyugi mert minnél jobban várod,annál később fog megjönni :)

2015. jan. 25. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
mindig akk jön meg, amikor nem számítok rá (még nem állt be)
2015. jan. 25. 19:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Van erre egy taktika:ne várd:D de komolyan. Én 2 évig vártam görcsöltem rajta minden nap úgy keltem fel hogy na megjött ee.Aztán 2 éve eldöntöttem hogy jolvan nem érdekel és hopp egy évre rá tavaly pont megjött teljesen váratlanul:D amugy nekem hosszú évekig volt fehérfolyás volt amikor sok volt amikor kevés, nyálkás vagy épp nem, de énis így reagáltam mindenre mint te:D tudom hogy ebben a korban várod és azt is hogy ilyenkor az a legidegesítőbb válasz hogy váej türelmesen de tényleg nem tudsz mit tenni ez ilyen.Szóval türelem, ne görcsölj rá és imádkozz hogy minél később jöjjön meg mert hidd el nem lesz valami kellemes élmény a suliban...

16/l

2015. márc. 12. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!