14 evesen mekkoranak kell lenni a mellnek?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es semmi mellem nics. De tenyleg teljesen lapos vagyok, pedig menstrualok mar 3 eve. De a mellem semmit nem nott. Nem vagyok az a vekony tipus atlagos a testsulyom. Minden osztalytarsamnak megnott mar csak nekem nem es ez nagyon zavar. Meg a 10 eveseknek is nagyobb melle van mint nekem. Meg fog meg noni egyaltalan??2015. jan. 21. 16:52
2/4 anonim válasza:
16 éves vagyok és nekem is kicsik a melleim. ha szeretnél többet akkor írj privátban nyugodtan :)
3/4 anonim válasza:
Fog az még nőni, de különbüzőek vagyunk. Genetikai sajátosság a mell mérete is sajnos.
4/4 anonim válasza:
35 éves vagyok, 9 éves a gyerekem.
70/B-s a melltartóm, és nekem is mindent ígértek, és édesanyám mellei nagyok.
tudod mi a jó ebben? úgy nézek ki mint aki még szűzlány, és a kortársaim mellei meg lógnak mint a tőgyek...
fel a fejjel! van szivacsos melltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!