Secret. kérdése:
Normális, hogy egy hónapban 2x jött meg?
Figyelt kérdés
Megjött január elsején, nagyon kevés volt, k másodikán már nem is használtam tampont..elmúlt...aztán megjött ma délután (19.-e), de most esti fürdésnél, ahogy kivettem a tampont, nem volt túl erős a vérzésem.. Idegeskedtem és idegeskedek sokat is most, mert nincs munkám, és megy a veszekedés itthon is.. lehetséges, hogy emiatt.de lehet nem...járt-e már így valaki?2015. jan. 19. 23:02
1/6 anonim válasza:
nődoki, lehet kétszer van peteérésed
2/6 anonim válasza:
Persze, előfordulhat ez felnőtt nőknél is.
Mennyi idős vagy?, ha 17 alatt akkor meg pláne!
3/6 anonim válasza:
Ha csak egyszer, akkor nem gond.
4/6 A kérdező kommentje:
22 vagyok! :)
2015. jan. 20. 14:00
5/6 anonim válasza:
Lehetséges idegeskedés miatt is. Ne izgulj, ha más tünet nincs, akkor semmi bajod, majd legközelebb megjön.
Kívánom, hogy minél előbb találj munkát és az otthoni légkör is javuljon meg!
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Bízom a legjobbakban, és viszont kívánok minden jót! :)
2015. jan. 21. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!