Lehetséges hogy 2-szer jött meg 1 hónapban? (lent)
Dehogyis kell!
10 napig normális még felnőttnél is, a te korodban meg szinte bármi előfordulhat még.
Simán megjöhet kétszer egy hónapban,nekem anno 11 évesen jött meg és 10-12 napig is eltartott sokszor.
A mensit úgy kell számolni,hogy a mensi első napjàt követően 21-28 napra újra megjön a következő mensi!
Most gondolj bele januàr 1-jén ha megjött(és jan.13-áig eltartott a mensim)akkor erre rá 21-28 napra újra megjöhet a meni,így akàr jan. 25-én újra lehetet mensim.
A mensit követő első pàr évben igen sok minden előfordulhat,ami meg normális.
A mensi akár több hónapra kimaradhat,késhet,korábban jöhet meg,sokáig tarthat,vagy éppen 1 napig meg van majdbelmúlik,majdnpár nap múlva újra megjöhet,erős vagy nagyon gyenge lehet stb.
Minden előfordulhat!
Ha nagyon görcsöl a hadsad nospát szedjél.
Kedves 6.
Az én nőgyógyászom pedig azt mondta, hogy 10-11 napig is elfogadható még.
Na akkor most mi van???
7-esnek: hát az egyik Szegeden tanult, a másik meg Debrecenben.
Viccet félretéve: a vérzés komoly dolog, akárhonnan jön. Nekem rengeteg nőgyógyászati problémám volt, én komolyan veszem, amit az orvos mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!