Hüvelyemben fél ujjnyira (középső ujj) dió szerű gombóc van. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, hogy mi lehet ez :S Körbetapogattam és nem a hüvelyfalamhoz kapcsolódik. Mintha középről akarna kijönni és ha ráfeszítek akkor kijjebb is jön. Majd vissza. Sose volt ilyen. Holnap kéne megjönnie.
Ez normális??
Segítsetek létszi
2015. jan. 19. 17:42
1/8 anonim válasza:
nem lehet hogy a hugyhólyagot érezted?pisilned kellet,és tele volt,azért dudorodott ki?
3/8 anonim válasza:
#1 uh! nem hagyhatom szó nélkül:
1 dió szerű
2 mozdítható
(mondjuk ez meg nem érthető: "nem a hüvelyfalamhoz kapcsolódik", mert akkor hová?)
4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom mintha felülről jönne.
Nem nyomogattam és nem piszkálgattam utána.
De nem lehet, hogy a méhszájam kicsit lejjebb jött?
Most fog megjönni :S Véresen meg nem akarok dokihoz menni :S
2015. jan. 19. 17:51
5/8 anonim válasza:
hmmm ... én ujjal el szoktam érni a méhszájt, de nem fél ujjnyira
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...megnyugodtam mert utána olvastam. A méhszájam van lent és állítólag ez természetes :) Valószínűleg azért van lent mert meg fog jönni.
2015. jan. 19. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!