Gombóc érzés a hasban, mitől lehet?
Figyelt kérdés
1 hete meg vagyok fázva, vakbél gyanúval voltam sebészeten, de mindent rendben talált. A hasam már nem fáj (akkor fájt ha köhögtem) viszont most úgy érzem mintha kicsit kemény is lenne és mintha gombóc lenne a hasamba.
Volt már hasonló nektek?
FÉlek mindenféle csúnya betegségtől, daganattól :-(
2014. jan. 12. 16:48
1/4 anonim válasza:
daganat miatti tünet nem hirtelen jelentkezik -.-" Emésztőszervi daganatok az egyik leglassabban kifejlődő fajták hónapok, évek kellenek hozzá.
Annyit köhögtél, hogy a rekeszizmot egy kicsit megterhelted, de a gyomor se szereti.
2/4 A kérdező kommentje:
gondoltam erre is, de nem köhögtem sokat, és most se köhögök. :(
2014. jan. 12. 16:52
3/4 anonim válasza:
És a torkod nem száraz vagy ilyen? Mert sokat nyelhetsz csak nem veszed észre... sok levegő kerül gyomorba, belekbe és feszítő érzésed lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
nem köhögök sokat
2014. jan. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!