Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet változókor?

Lehet változókor?

Figyelt kérdés
38 éves leszek .A ciklusom 27-28 napos.Egy ideje észre vettem,hogy a peteéréstől amíg meg nem jön a vérzés a melleim nagyon fájnak.A vérzés előtt egy pár napig pedig éjszaka szét izzadom magam alvás közben.A menstruációval ez mind megszűnik.Lehetséges ,hogy a változókor kezdete lenne?

2015. jan. 17. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen
2015. jan. 18. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném -
2015. jan. 18. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Az még korai lenne -
2015. jan. 18. 15:12
 4/7 vani2010 válasza:
szerintem lehet!Az én anyumnak is màr 40-évessen kezdödött!Ès lehet hogy én is igy vagyok!Èn is van amikor ara kellek hogy izzadok!Ès most a menstruàciom is zavaros!Ja és 38-éves vagyok én is!
2015. jan. 25. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:

De a (kezdő) változókornak más tünetei vannak -

Az izzadás később van

2015. jan. 26. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha szabályos a menzeszed akkor az még nem változókor
2015. jan. 26. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is 38 évesen kezdődött el valami. A mensim lerövidült a 7 napról 2-3-ra .Azt hittem terhes vagyok.

Azóta eltelt 2 év ,az idén érzem,hogy nagyon ideges vagyok és többször izzadtam én is éjszaka.Mostanra a ciklusok is lerövidültek 25-26 napra.Illetve nem látom már havonta azt a kocsonyás váladékot ami az ovura utalna.

Szerintem klimaxolni kezdtem én is.

2015. jan. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!