15 éves lány vagyok és a bal mellem 2x akkora mint a másik, és egy kicsit keményebb is?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy mellrákos vagyok vagy ilyesmi állhat a dolog mögött? Félek, Át néztem a mellem, de én nem talállok bene semmi ilyenre utaló csomót, azt könnyen észre lehet venni ha tapogatom? meg amikor a hasamon alszok kényelmetlen... de mind2 mellem fáj olyankor ! nagyon félek.2010. febr. 7. 11:25
1/19 anonim válasza:
Eddig is nagyobb volt, vagy most változott meg?
2/19 anonim válasza:
Nem sportolsz véletlenül valamilyen labdajátékot?
3/19 A kérdező kommentje:
Hát már 1-2 éve ilyen....!
De Régen fociztam 1évet !
2010. febr. 7. 11:40
4/19 anonim válasza:
Akkor nem az lehet, amire gondoltam... ugyanis pl. kézilabdás lányoknál van, hogy sport miatt az egyik mellizmuk emgerősödik, és ez erős asszimetriáét okoz a mellnél.
Orvos tudna biztosat mondani, mert így nehéz átlátni.
5/19 anonim válasza:
Ha fájdalmad van, mindenképpen fordulj orvoshoz. De ha évek óta ilyen, akkor nem valószínű, hogy rákos legyen.
6/19 A kérdező kommentje:
Miért ha valakinek már több ideje lenne ráka mellébe akkor milyen más tünetei lennének?
2010. febr. 7. 11:57
7/19 anonim válasza:
Akkor már valószínűleg áttétek alakulnának ki, és nem a melled volna a legnagyobb bajod...
8/19 A kérdező kommentje:
Átéttek? bocsi a sok kérdésért csak nagyon félek és sok mindent nem értek .
És köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 7. 12:12
9/19 anonim válasza:
Együttérzek veled, de a félelmeidet csak egyféleképpen tudod eloszlatni: ha orvoshoz fordulsz. Ugyanis ő tud megvizsgálni, és megmondani, mi bajod. Mi csak tippelgethetünk.
10/19 A kérdező kommentje:
De félek elmenni az orvoshoz is , meg egyedül anyukámnélkül hova mehetnék? elöször házi orvos?
2010. febr. 7. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!