Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy ismerősőm, javasolta...

Egy ismerősőm, javasolta vegyek grapefruit, magkivonat az mindenre jó hűvelyfertőzés, ellen is belsőleg, higitva használjam ezzel a hűvelyt, is medtudom mosni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha akarod....csak ne az alkoholosat vegyed.
2010. febr. 6. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyet kaptam a gyógyszertárban,Etilalkohol,83 légyszi ird meg hogy megfelel e ?
2010. febr. 6. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem a szoktam vele intim mosakodást végezni. Szerintem szájon át bevéve is ugyanolyan hatása van.
2010. febr. 6. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem baj alkoholos,83szazálék,van benne mert ilyet kaptam ird meg hogy szoktál velle mosakodni,már ittam, belőlle de higitani ,kell neked bevált ,és te mirre használod mi a bajod ?irj köszi.
2010. febr. 6. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nem tudom, hogy neked milyen fajta lehet én ezt szoktam használni:

[link]

Én használtam már amikor annyira felfáztam, hogy véres volt a vizeletem. 1 nap után elmúlt a vér belőle és rá 3 napra már nem is kellett percenként wc-re járnom és még csak nem is csípett.

Használtam akkor amikor homloküreg gyulladásom volt és erős antibiotikumot kaptam ami persze a hüvely flórám is tönkrevágta. Én akkor is tömény szörpbe tettem a 30 cseppet, és rá 2 napra elmúlt a kellemetlen fehér folyásom.

De a nagyobbik lányom akkor használta amikor candidája volt. Kapott antibiotikumot de nem szedte be, helyette ezt használta és ezzel is tökéletesen elmúlt.

2010. febr. 7. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
grapefruit,cseppet én vagy teában,vagy rostosban,teszem belle 15cseppet,kicsit keserű nekem a kileszterin,és a hűvelyfertőzésre,mondták hogy jó ezt folyamatosan igyam,mert egyismerősőm,mondta hogy ő mindennap használja.
2010. febr. 13. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!