A szokásos hüvelyfertőzés. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
fertőzésem volt és vettem rá canestent.el is múlt,majd használni kezdtem a dm-es jessa intim lemosót naponta-2naponta.semmi problémám nem volt.azonban az elfogyott és mikor venni akartam akkor az üzletben nem találtam,nincs már ilyen fajtájuk.így hát vettem carefree gélt és azóta megint visszajött a viszketés stb...ez az intim lemosó miatt van?akkor milyet vegyek ha már abból a másikból nem is gyártanak???2011. júl. 1. 20:50
1/4 anonim válasza:
gratulálok a sok marhának,aki tömi magába ész nélkül a canestent bakteriális fertőzésre...
mondjuk menj el nőgyógyászhoz? súlyosabb probléma is lehet belőle ha nem teszed...némi intim lemosó nem old meg semmit,max a tüneteket nem érzed annyira...
2/4 anonim válasza:
Nem tudom megérteni, hogy miért kell otthon mindenféle hülyeséggel kísérletezni. Legyen már eszetek! Csak az orvos tud diagnózist felállítani, és csak ő tud a betegségekre gyógymódot!!!
3/4 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a lemosó miatt van, e akár az is előfordulhat, hogy mondjuk allergiás vagy annak egyik összetevőjére.Hagyd abba, és ha egy két nap alatt nem múlik, akkor nődoki, mert akkor az fertőzés, amire ő fog gyógyszert adni, azt ne kezelgesd házilag!
4/4 anonim válasza:
Ne használj intim lemosót. Semmi haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!