Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Féltékeny vagyok a barátnőmre!...

Féltékeny vagyok a barátnőmre! Mit tegyek hogy tereljem a gondolataimat?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs meg,de a többi osztálytársamnak igen.

Eggyiknek 2014.dec.8-án jött meg a másiknak asszem 2015.jan.9

mindíg feljegyzem magamnak hogy barátnőim mikor menstruálnak.(naplómba) :P Normális ez?

a legjobb barátnőmnek pedig ha megjön akkor duzzogok,vagy nemtom de olyan rossz érzés fog el,és nemtom mitöl.

én próbálok nem gondolni rá de nem megy.

11/L

(osztálytársaim 11,12,13, évesek)

még nincs meg.

2015. jan. 11. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es, ha menstruál, min változtat? Akkor is ugyanúgy tud tornázni meg sportolni. :D

Kérdező: örülj neki.

2015. jan. 12. 17:23
 12/15 A kérdező kommentje:

oké,próbálok örülni neki hogy még nincs meg de nem tudok :(

már nagyon várom hogy megjöjjön :P

nincs valami mórszer rá amivel előrébb lehet hozni? :(

2015. jan. 13. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen voltam, mint te. Nagyon vártam, mások előtt szégyelltem a dolgot, így gyakran füllentettem is róla, hogy már meg van. Aztán eljött az én időm is, a téli szünetben megjött. Hát... Nem vagyok elájulva tőle. Ne várd, de tényleg. Rohadt kellemetlen. Elhiszem, hogy nagylányos meg minden, de akkor is fájdalommal, vérrel, kellemetlen percekkel jár, persze ki hogy fogja fel. Igazából én nagyon nehezen viseltem végül, megijedtem, még sírtam is. Élvezd ki hogy akkor fürdesz amikor akarsz, nincs olyan egy hónapba, hogy most nem tudok ezt meg azt csinálni, mert fáj, mert erősen jön, stb. Azért persze van egy jó oldala is, hogy megnyugszol: minden oké, nő vagyok, egészséges vagyok. De akkor is egy nehéz dolog szerintem. Egyébként figyeld a tested jelzéseit. Biztatnálak, hogy bármikor megjöhet, de még csak 11 vagy, és mindenki máshogy fejlődik. Én is ekkora voltam, amikor az osztályba kezdett téma lenni, és sokáig nagyon-nagyon vártam, minden nap figyeltem, hátha ma, hátha... De nem jött. Aztán el is felejtettem a dolgot, élveztem az életet, és végül (amikor nem számítottam rá), 14 évesen megjött. Érdekes élmény volt.

Szóval ezeket tudom mondani. Előrehozni nem lehet, a belső órád fogja ezt meghatározni. És tényleg ne várd! Ez nem egy klubdélután, cseppet se mondható kellemesnek. Azért a borzalmastól is messze van persze, mert ki lehet bírni. De akkor is.

2015. jan. 19. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy gyerekkent azt varjuk hogy felnottek legyunk...ki mikor mensizik csokolozik eloszor...ezt figyeljuk varjuk....

Mikor meg felnottek leszunk rajovunk sokkal jobb volt gyereknek lenni...

En 12 voltam mikor megjott.ez mar nagyon regen volt 1980 ban....:)

Most 47 vagyok es mar lassan kezd elmaradozni egyre tobbet kesik...

En meg azt varom hogy ne kelljen mensiznem..;))

2015. jan. 19. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is 15 voltam az elsőnél. Általánisban nagyon vártam. Gimis elsős voltam, mikor először volt. Ez egyébként év vége volt, szóval még ott is vártam. Eddig 4szer volt, mindig akkor, amikor nem akartam és nem számítottam rà. Utólag örülök h általánosban semmi ilyen problémám nem volt, és még így is egészségesen volt az első. Élvezd az életet egyszer majd úgyis lesz neked is.
2015. jan. 23. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!