Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most terhes lehetek vagy nem?

Most terhes lehetek vagy nem?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok erről szóló tèma van,ezèrt is zavarodtam bele.

Dec. 9.-èn volt a menzesz 1. Napja 13.-ig. 17.-e után elèg sokszor voltunk együtt,nem vèdekeztünk csak megszakításos módon. 30-32 naposak a ciklusaim. Kalkulátor szerint 25-26 vagy 29.-èn termèkenyülhetek meg (legalábbis nagyobb a valószínűsège) kb 3-4 napja hasfeszülèst èrzek,bár szkeptikus vagyok,mert lehet hogy nem is lehetne mèg tünetem. Most akkor hogy kell számolni? Mikor teszteljek? Ma nem jött mèg meg,negativot teszteltem. Van esèly,vagy inkább valami ciszta vagy ilyesmi lehet? Megyek majd orvoshoz is.

2015. jan. 10. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha vedekezes nelkul elsz nemi eletet mindig van esely a terhessegre. A megszakitasos modszerrel ugyan kisebb, de teljes mertekben nem lehet kizarni :)

Varj 1-3 napot es tesztelj ujra!

2015. jan. 11. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma is teszteltem de mèg negativ....persze tudom hogy nem számít vèdekezèsnek. De ugy vagyunk vele,ha jönnie kell,akkor jöjjön szeretettel várjuk :) csak tudjam már
2015. jan. 11. 13:06
 3/3 anonim válasza:
Szia. Esély van rá hogy terhes legyél de ha negatív a teszted várj még pár napot mert azalatt az idő alatt meg is jöhet. Nekem mondjuk mensi előtt 2 nappal már pozi volt a tesztem de ez ember függő mindenkinél máshogy mutatkozik
2015. jan. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!